Premium kwaliteit keuken renovatie op maat!

Laat je keuken spuiten in een andere kleur, zo oogt deze weer als nieuw en kan er weer makkelijk 10 jaar tegenaan.

Color Masters kan praktisch iedere keuken spuiten in de door jouw gewenste kleur. Iedere keuken is verschillend. Heb je nu een klassieke, landelijke, moderne of design keuken? Is jouw keuken van houtsoorten als gefineerd eiken, beuken, MDF met laminaatafwerking of bekleed met kunststoffolie? Geen enkel probleem! Wil jij jouw keuken laten spuiten? Lees verder voor meer info.....

Wat kost een keuken spuiten?

Maak foto's

Probeer de gehele keuken in beeld te brengen zodat wij een goed beeld krijgen van je keuken.

Aanvullende info

App / mail je gegevens door of gebruik onze handige indicator!

Prijsindicator!

Je krijgt van ons een indicatieve prijs op basis van de aangeleverde gegevens. Gemakkelijk en snel!

Direct naar prijs indicator!

Wat kost een keuken spuiten?

Maak foto's

Probeer de gehele keuken in beeld te brengen zodat wij een goed beeld krijgen van je keuken.

Aanvullende info

App / mail je gegevens door of gebruik onze handige indicator!

Prijsindicator!

Je krijgt van ons een indicatieve prijs op basis van de aangeleverde gegevens. Gemakkelijk en snel!

Direct naar prijs indicator!

Prijzen keuken spuiten

Ben je benieuwd wat het kost om je keuken te laten spuiten? Gebruik onderstaande indicator voor het maken van een prijsindicatie. Vul de gegevens zo goed mogelijk in. Wij nemen altijd vrijblijvend contact met je op. We kunnen je adviseren over kleuren of aanvullende vragen voor je beantwoorden. We vragen meestal foto's op via mail of app om zo een beter beeld te krijgen van het project. Daarna kijken we samen naar kleur en eventueel aanvullende zaken. Mocht je bijvoorbeeld ook nog op zoek naar nieuwe grepen, dan hebben nog een adres voor je.

Ben je buiten de prijs ook benieuwd naar de reacties van onze klanten? Bekijk de reviews van onze klanten op Google en merk dat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat.

Bereken hier een indicatie prijs

Soort materiaal:

Vul het materiaal van de keukenfronten in. Weet je het niet zeker? Kies voor hout we passen dit later, waar nodig, nog aan.
Laat de folie op de fronten los?

Aantal fronten:

Vul het aantal fronten in. Tel alles bij elkaar op. Hierin hoef je geen onderscheid te maken in maten.

Afwerking:

Kies de gewenste afwerking.

Vaste delen op locatie:

Delen zoals panelen naast koelkast, koofjes, kroonlijsten en kopse kanten van de kasten.

Demontage en montage

Geef aan of je de losse delen wil laten demonteren en monteren of dat je dit liever zelf doet.

Foto's

We vragen je als reactie op je aanvraag per WhatsApp of mail te sturen.

# Prijzen zijn indicatief en vrijblijvend. Alle prijzen zijn excl. btw. Voor woningen ouder dan 2 jaar (NL) mag een 9% btw-tarief worden berekend. Dit geldt alleen voor particuliere klanten.
# Je krijgt van ons altijd een vrijblijvende offerte op maat op basis van de door jou aangeleverde gegevens.

# De prijzen in de indicator zijn indicatief en kunnen afwijken van de uiteindelijke offerte prijzen.

Eiken keuken spuiten

Veel eiken keukens zijn handgemaakt en van een zeer hoge kwaliteit. Het spuiten in kleur geeft de keuken direct een geheel andere uitstraling. In de meeste gevallen geven nieuwe of andere grepen nog een extra 'touch' aan het geheel. Vaak wordt er gekozen voor een grijs of zwart tint waardoor de keuken een stoere, landelijke uitstraling krijgt.

Bekijk de praktijkvoorbeelden van het spuiten van een eiken keuken en laat je inspireren. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Loslatende folie

Een veelgehoorde klacht bij bestaande keukens is de loslatende keuken folie. Vaak zien we dat dit probleem ontstaat rondom hittebronnen, denk hierbij aan vaatwassers, ovens, waterkokers en air-fryers.

Geen paniek! Wij helpen je graag bij het herstellen van de fronten. Dit doen we door het verwijderen van de folie en de lijmlaag. Er blijft blank MDF over waarop we het lakproces kunnen starten. Na de juiste voorbehandeling kunnen de fronten in iedere gewenste kleur worden afgelakt. In de meeste gevallen maken we de kleur van de folie na, waardoor de vaste delen op locatie niet gespoten hoeven te worden.

Maatwerk aanpassingen

Heeft de keuken een slechte plint of is er waterschade aan het frontje van de vaatwasser? Geen probleem. Samen met onze meubelmaker maken wij een nieuw frontje of plint voor het beste resultaat. De meeste kleine schades aan de keukenfronten zijn door plaatselijke reparatie prima te herstellen. Soms is het echter beter om te kiezen voor nieuw materiaal om de kwaliteit te garanderen.

Ook voor andere aanpassingen als extra binnenlades of soft-close opties mag je ons altijd benaderen. In goed overleg krijg je altijd een eerlijk advies.

Samen op zoek naar de best passende oplossing voor jullie keuken!

Weet je precies wat je wil of kan het qua kleur nog alle kanten op? Met een stukje advies en tal van voorbeelden komen we samen altijd tot de beste oplossing. Dat staat vast!

Keukenfronten spuiten

Wij spuiten keukenfronten in uiteenlopende maten en soorten. Van massief eiken tot melamine en van beuken tot loslatende folie. Je kunt ze zelf komen brengen of we komen ze bij je demonteren en na het spuiten weer monteren. Zoals te zien in onze prijs indicator hebben we er bewust voor gekozen om geen onderscheid te maken tussen grote en kleine fronten. Gemiddeld gezien komt dit namelijk op hetzelfde neer. Heb je een keuken met alleen maar kleine of juist alleen maar grote fronten dan maken we altijd een prijs op maat!

Wil je zelf de vaste delen schilderen en kom je de fronten zelf brengen dan ben je waarschijnlijk het voordeligste uit. Je krijgt van ons de verf voor het schilderen van de vaste delen en hoppa, je keuken kan er weer jaren tegen voor een nette prijs!

Spuiten vaste delen op locatie

 Als een van de weinige partijen in zuid-nederland komen wij op locatie voor het spuiten van de vaste delen. Doorgaans worden deze delen geschilderd of is er de optie om deze zelf te schilderen. Omdat spuitwerk altijd strak en egaal is kiezen wij ervoor deze optie aan te bieden. Op locatie worden alle niet te spuiten delen vakkundig afgeplakt. Ook de kopse kanten van de kasten worden op locatie gespoten. Zo is de keuken een geheel als de deuren gesloten zijn.

De al gespoten keukenfronten worden aan het einde van de dag teruggeplaatst. Hierna is de keukenrenovatie op locatie compleet. Onderstaand laten we deze stappen van verschillende projecten zien middels foto's van tijdens uitvoering.

Praktijk voorbeelden

Bruine eiken keuken

Deze degelijke bruine eiken keuken kreeg een nieuwe uitstraling door niet alleen te kiezen voor een mooie zwarte RAL 9004 kleur maar ook het vernieuwen van de grepen. Het oude beslag en sierstukken zijn verwijderd, de gaten gedicht en nieuwe gaten gemaakt voor de nieuwe grepen. En mooi project met een prachtig eindresultaat, de klant tevreden, wij tevreden!

 • Materiaal: Eiken
 • Kleur: RAL 9004 Mat
 • Specs: Gaatjes dichten ivm nieuwe grepen

" De jongens van Color Masters hebben voortreffelijk werk geleverd. Ze zijn hun afspraken nagekomen en werken heel netjes. Wij kunnen genieten van een "nieuwe" keuken. Bram en Gert-Jan kan ik iedereen aanbevelen."

Landelijke keuken

Een hoogwaardige landelijke keuken gemaakt in Engeland voorzien van een nieuwe laklaag in RAL 7040. De kleur past perfect bij de rest van de woning. Alle authentieke elementen als grepen en merk-plaatsjes zijn vakkundig gedemonteerd voor het lakken en later weer terug geplaatst voor het beste resultaat. Oh ja, we hebben ook de plinten vervangen met nieuwe, deze waren door vocht zeer slecht geworden en deden afbreuk aan deze mooie keuken.

 • Materiaal: MDF
 • Kleur: RAL 7040 Mat
 • Specs: Nieuw plinten i.v.m. vochtschade

" Top,  keuken ziet er goed uit. Vrouw is er erg blij mee"

Beuken keuken

Deze mooie beuken keuken in RAL 7047 gespoten. Met de nieuwe grepen en de rest van de verbouwing is het plaatje compleet. Ook de deuren en de keukentafel mochten we onder handen nemen met een prachtig resultaat. (zie foto's)

 • Materiaal: Beuken
 • Kleur: RAL 7047 Mat
 • Specs: Nieuwe grepen, plinten in afwijkende kleur, binnendeuren en tafel.

Vaste delen SPUITEN op locatie!

Wist je dat wij een van de weinige partijen in Nederland zijn die op locatie de vaste delen komen spuiten? Binnen 1 dag klaar zonder overlast!

Van hoogglans Rood naar MAT zwart. Alleen fronten zijn gespoten, de vaste delen op locatie zijn door de klant geschilderd.

 • Materiaal: MDF
 • Kleur: RAL 9011 Mat
 • Specs: Alleen fronten gespoten

Deze keuken maakte de ruimte heel donker. Met het aanbrengen van een lichte kleur en het aanpassen van enkele onderdelen heeft de keuken nu een hele nieuwe uitstraling.

 • Materiaal: MDF
 • Kleur: RAL 9010 Mat
 • Specs: Volledige renovatie

"Hee Gert-Jan en Bram, ben elke dag blij met m'n keuken! Vind het wel leuk als jullie de foto's kunnen gebruiken. Succes!! ?? "

Deze keuken in een mooie nieuwe zwarte kleur gespoten, inclusief de grepen. Ook de bijbehorende kast en randafwerking zijn netjes in dezelfde kleur gespoten voor een uniforme uitstraling.

 • Materiaal: Melamine
 • Kleur: RAL 9005 Mat
 • Specs: Incl. Alu grepen in gelijke kleur

"Je keuken laten spuiten is erg spannend maar al met al een zeer positieve ervaring dankzij Color Masters!! Dank heren :D!"

Wij werken momenteel aan een uitgebreid portfolio met meer projecten. Nog even geduld.........

Contact

Twijfel je, te veel werk of heb je gewoon een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend en we helpen graag verder.

Direct bellen!
Mail ons