Keuken spuiten

Keuken spuiten2024-03-19T07:45:21+00:00

Keuken spuiten

Ben je uitgekeken op de kleur van je keuken of laat de folie los? Geen probleem! Wij spuiten de keuken in iedere gewenste kleur.
Vaak verkeerd de keuken nog in prima staat. Je bespaart tot wel 70% ten opzichte van een nieuwe keuken. Het is dus zeker de moeite waard om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.
Als een van de weinige partijen bieden wij SPUITEN OP LOCATIE aan. Hierdoor hebben de fronten en de vaste delen dezelfde uitstraling en is de keuken weer als nieuw. Benieuwd naar de prijs? Vul VRIJBLIJVEND en GRATIS jouw aanvraag in en wij nemen contact met je op. We informeren je graag verder over de mogelijkheden. Liever meteen een afspraak maken? Klik dan HIER.

Aanvraag keuken spuiten

Vul onderstaand je gegevens in en wij gaan voor je aan de slag.

1

Zit er folie op de fronten?

Wil je het demonteren aan onze specialisten overlaten of doe je dit liever zelf?

Zijn er delen op locatie die gespoten dienen te worden. Dit is niet in alle gevallen nodig. Bij twijfel kunnen we dit op een later tijdstip altijd samen even bespreken.

Aantal fronten 

  Premium quality

  Duurzaam en tijdloos! In werkelijk alle kleuren.

  Geef je keuken een nieuw leven door deze te laten spuiten en geniet nog jaren van je keuken.
  Eenvoudig te onderhouden en kleurvast.

  Keuken spuiten

  Ben je uitgekeken op de kleur van je keuken of laat de folie los? Geen probleem! Wij spuiten de keuken in iedere gewenste kleur. Als een van de weinige partijen bieden wij SPUITEN OP LOCATIE aan. Hierdoor hebben de fronten en de vaste delen dezelfde uitstraling en is de keuken weer als nieuw. Benieuwd naar de prijs? Vul VRIJBLIJVEND en GRATIS de calculator in en je krijgt direct een indicatieve prijs.
  Vaak is de keuken nog in prima staat en scheelt een renovatie tot wel 70% van de kosten ten opzichte van een nieuwe keuken.
  We informeren je graag verder over de mogelijkheden.

  Aanvraag keuken spuiten

  Vul onderstaand je gegevens in en wij gaan voor je aan de slag.

  1

  Zit er folie op de fronten?

  Wil je het demonteren aan onze specialisten overlaten of doe je dit liever zelf?

  Zijn er delen op locatie die gespoten dienen te worden. Dit is niet in alle gevallen nodig. Bij twijfel kunnen we dit op een later tijdstip altijd samen even bespreken.

  Aantal fronten 

   Hoe wij jouw keuken spuiten?

   Allereerst maken wij een offerte op maat. Deze bespreken we vervolgens samen aan de keukentafel onder het genot van een kop koffie. Hierna stellen we samen de planning op, zodat we op het afgesproken moment de fronten en losse onderdelen kunnen komen demonteren. De koelkast en vaatwasser blijven gewoon te gebruiken! Gemiddeld genomen komen wij binnen 10 werkdagen terug met de gespoten fronten. Uiteraard wordt alles weer netjes teruggeplaatst en recht gehangen. Hierdoor is de keuken weer als nieuw!

   Op locatie spuiten

   Wanneer wij ook de vaste delen op locatie spuiten, vragen we graag van je om voor deze dag de keuken leeg te maken. Hierdoor kunnen wij schoon werken, en tevens is het een goed moment om eens te kijken wat je allemaal verzameld hebt! Benieuwd naar hoe het spuiten op locatie in de praktijk werkt? Check de video!

   Kosten besparen

   Wil je kosten besparen? Geen probleem, dat kan bijvoorbeeld door het demonteren en monteren zelf te doen. Hierbij is het de bedoeling dat je de onderdelen zelf naar de spuiterij brengt.

   Spuiten wij de vaste delen op locatie, maar heb je wel gekozen voor het zelf monteren? Wij nemen de gespoten fronten en losse onderdelen natuurlijk ingepakt weer voor je mee. Deze mag je een dag later dan weer monteren.

   Heb je een keuken met weinig vaste delen? In dat geval bestaat er altijd nog de mogelijkheid om de vaste delen zelf te schilderen. Hierdoor kun je namelijk besparen op de kosten. Bovendien leveren wij de benodigde lak in de juiste kleur en afwerking. Het proces van het zelf schilderen van de vaste delen is hiermee niet alleen een kosteneffectieve, maar ook een eenvoudige oplossing.

   De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen kijken we naar de beste optie.

   Bij het opknappen van een keuken horen soms ook nieuwe handgrepen. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Wij werken namelijk samen met deurgrepenwinkel.nl, waardoor wij handgrepen kunnen aanbieden. Benieuwd naar welke handgrepen wij momenteel in onze showroom hebben? Bekijk dan snel onze blogpagina over onze partner! Klik hier om naar de pagina te gaan. Benieuwd naar meer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in via onderstaande knoppen.

   Waarom spuiten i.p.v. wrappen?

   Wat spuiten wij nog meer ?

   Veelgestelde vragen

   Hoe wordt de prijs berekend?2024-03-18T13:10:01+00:00

   Op basis van het soort spuitwerk worden de vierkante meters geteld. Deze worden aan het passende tarief doorberekend. Voor losse onderdelen, aparte vormen of ander maatwerk, vragen wij om ons een foto of tekening te sturen. Vervolgens maken wij op basis hiervan een prijs op. Natuurlijk kun je ook een afspraak inplannen voor een prijsindicatie. Deze afspraak kun je HIER inplannen. 

   Is spuiten beter dan wrappen?2024-01-02T08:31:20+00:00

   Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar het spuiten van je keuken! Er zijn namelijk verschillende redenen waarom voor ons spuiten de voorkeur heeft.

   Allereerst hoeven de fronten niet per se vlak te zijn. Vreemde hoeken, panelen of randen kunnen bij folie het resultaat bemoeilijken. Daarnaast wordt folie altijd omgeplakt aan de randen, waardoor aan de binnenzijde een randje zichtbaar blijft. Bij spuiten is dit niet het geval. Hierbij spuiten we de fronten dubbelzijdig, waardoor ook aan de binnenkant de kleur volledig zichtbaar is.

   Ook laat de folie naarmate de tijd doorgaans los op verschillende plekken. Bij onze hoge kwaliteit lak blijft de lak altijd netjes zitten, waarbij het zorgt voor een kras- en slijtvaste laklaag. De kleuren blijven hen originele kleur vrijwel altijd behouden, en zijn zeer vriendelijk in onderhoud. Daarnaast is onze lak ook hittebestendig, waardoor in de buurt van de oven geen loslatende lak voor komt.

   Uit welke kleuren en afwerking kan ik kiezen?2024-03-18T13:11:14+00:00

   Wat betreft de afwerking is er de keuze uit mat, zijdeglans of structuur.

   De kleurkeuzes zijn praktisch eindeloos. Standaard werken wij met RAL, NCS, Farrow and Ball en bijvoorbeeld Little Greene. Daarnaast behoren de kleuren uit de Sikkens en PPG kleurwaaiers tot de mogelijkheden. De klant mag op basis van een kleurnummer de kleur doorgeven of bij ons in de showroom een kleur uitzoeken. Vraag gerust naar de mogelijkheden en we helpen je graag verder! Je kunt ook een afspraak inplannen in onze showroom voor een kleuradvies, en dan kijken we meteen mee naar welke afwerking het mooist is. Een afspraak inplannen kan HIER

   Hebben jullie een showroom?2024-03-18T13:07:37+00:00

   Op onze splinternieuwe locatie in Kelpen-Oler ontvangen wij je graag in onze showroom. Hier hebben wij ook kleurenwanden, waar verschillende stalen met kleuren zijn tentoongesteld. Wij hebben doorgaans keukens, meubels en binnendeuren in de spuiterij liggen die we natuurlijk altijd kunnen bekijken. Zo krijg je een goed beeld van onze werkwijze en kernwaardes.

   De showroom gebruiken we graag om kleuradviezen in te geven, omdat we hier beschikken over veel kleuropties. Daarnaast is de showroom een prettigere ruimte om in te overleggen! Heb je dus geen idee welke kleur mooi past bij jouw houten lichte vloer of heb je simpelweg advies nodig? Dan staan wij graag voor je klaar onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk mag je als klant ook zelf met een kleur komen, of een voorbeeld. Neem bijvoorbeeld een foto mee, of wellicht heb je een klapper die exact de kleur heeft die je graag wil! Alles mag en niets is te gek voor ons.

   Dus plan snel je afspraak HIER in. 

   Is er garantie op het spuitwerk?2024-01-02T08:34:38+00:00

   Wij hebben geen garantie document! Door een professionele aanpak en het gebruik van top kwaliteit producten kunnen we je verzekeren dat de lak niet meer los laat en je er jarenlang plezier van hebt.

   De lakken hebben een hoge slijt- en krasvastheid. Natuurlijk kun je hier wel een schade aan maken.
   Scherpe voorwerpen of stootschades kunnen zeker schade aanbrengen aan de lak. Omdat wij hier geen garantie op kunnen geven en een termijn stellen voor dergelijke zaken onmogelijk is kiezen wij er altijd voor om dit duidelijk vooraf te vermelden.

   Mocht je toch onverhoopt een schade maken aan je keuken, deur of radiator dan kun je dit (in de meeste gevallen) zelf bijwerken met een bijgeleverde lakstift. Mocht de schade te groot zijn of twijfel je over het zelf herstellen dan hebben we liever dat je ons een foto stuurt zodat we je kunnen voorzien van het beste advies. We kijken altijd samen naar de best passende oplossing.

   Wat spuiten jullie in de keuken op locatie?2024-01-02T08:35:38+00:00

   Wij spuiten de vaste delen van jouw keuken op locatie. Op deze manier heb je gegarandeerd je keuken in geheel dezelfde kleur. Onder vaste delen verstaan wij zaken welke niet gedemonteerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan zijwanden, de kopse kanten van de kasten en bijvoorbeeld de onderzijde van de bovenkasten.

   De keuken dient op de dag van het spuiten leeg te zijn. Zo kunnen wij mooi en netjes werken en aan het einde van de werken even met een doek door de keuken om het laatste stof op te vegen.
   De vloer wordt vakkundig afgeplakt en met folie worden wanden en bijvoorbeeld het plafond afgeplakt.

   Om je een goed beeld te geven van hoe dit werkt hebben wij een video gemaakt.

   Keuken spuiten

   Ben je uitgekeken op de kleur van je keuken of laat de folie los? Geen probleem! Wij spuiten de keuken in iedere gewenste kleur.
   Vaak verkeerd de keuken nog in prima staat. Je bespaart tot wel 70% ten opzichte van een nieuwe keuken. Het is dus zeker de moeite waard om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.
   Als een van de weinige partijen bieden wij SPUITEN OP LOCATIE aan. Hierdoor hebben de fronten en de vaste delen dezelfde uitstraling en is de keuken weer als nieuw. Benieuwd naar de prijs? Vul VRIJBLIJVEND en GRATIS jouw aanvraag in en wij nemen contact met je op. We informeren je graag verder over de mogelijkheden. Liever meteen een afspraak maken? Klik dan HIER.

   Aanvraag keuken spuiten

   Vul onderstaand je gegevens in en wij gaan voor je aan de slag.

   1

   Zit er folie op de fronten?

   Wil je het demonteren aan onze specialisten overlaten of doe je dit liever zelf?

   Zijn er delen op locatie die gespoten dienen te worden. Dit is niet in alle gevallen nodig. Bij twijfel kunnen we dit op een later tijdstip altijd samen even bespreken.

   Aantal fronten 

    Premium quality

    Duurzaam en tijdloos! In werkelijk alle kleuren.

    Geef je keuken een nieuw leven door deze te laten spuiten en geniet nog jaren van je keuken.
    Eenvoudig te onderhouden en kleurvast.

    Hoe wij jouw keuken spuiten?

    Hoe doen wij het? Allereerst maken wij een offerte op maat. Deze bespreken we samen aan de keukentafel onder het genot van een kop koffie. Vervolgens stellen we samen de planning op, zodat we op het afgesproken moment de fronten en losse onderdelen kunnen komen demonteren. De koelkast en vaatwasser blijven gewoon te gebruiken! Gemiddeld genomen komen wij binnen 10 werkdagen terug met de gespoten fronten. Uiteraard wordt alles weer netjes teruggeplaatst en recht gehangen. Je keuken is weer als nieuw!

    Op locatie spuiten

    Wanneer wij ook de vaste delen op locatie spuiten, vragen we graag van je om voor deze dag de keuken leeg te maken. Hierdoor kunnen wij schoon werken, en tevens is het een goed moment om eens te kijken wat je allemaal verzameld hebt! Benieuwd naar hoe het spuiten op locatie in de praktijk werkt? Check de video

    Kosten besparen?

    Wil je kosten besparen? Geen probleem, dat kan bijvoorbeeld door het demonteren en monteren zelf te doen. Het is hierbij de bedoeling dat je de onderdelen zelf naar de spuiterij brengt.

    Spuiten wij de vaste delen op locatie, maar heb je wel gekozen voor het zelf monteren? Wij nemen de gespoten fronten en losse onderdelen natuurlijk ingepakt weer voor je mee. Deze mag je een dag later dan weer monteren

    Heb je een keuken met weinig vaste delen? Dan bestaat altijd nog de mogelijkheid om de vaste delen zelf te schilderen. Dit scheelt immers ook weer in kosten. Wij leveren hiervoor de lak in de juiste kleur en afwerking.

    De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen kijken we naar de beste optie.

    Bij het opknappen van een keuken horen soms ook nieuwe handgrepen. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Wij werken namelijk samen met deurgrepenwinkel.nl, waardoor wij handgrepen kunnen aanbieden. Benieuwd naar welke handgrepen wij momenteel in onze showroom hebben? Bekijk dan snel onze blogpagina over onze partner! Klik hier om naar de pagina te gaan. Benieuwd naar meer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in via onderstaande knoppen.

    Waarom spuiten i.p.v. wrappen?

    Wat spuiten wij nog meer ?

    Veelgestelde vragen

    Hoe wordt de prijs berekend?2024-03-18T13:10:01+00:00

    Op basis van het soort spuitwerk worden de vierkante meters geteld. Deze worden aan het passende tarief doorberekend. Voor losse onderdelen, aparte vormen of ander maatwerk, vragen wij om ons een foto of tekening te sturen. Vervolgens maken wij op basis hiervan een prijs op. Natuurlijk kun je ook een afspraak inplannen voor een prijsindicatie. Deze afspraak kun je HIER inplannen. 

    Is spuiten beter dan wrappen?2024-01-02T08:31:20+00:00

    Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar het spuiten van je keuken! Er zijn namelijk verschillende redenen waarom voor ons spuiten de voorkeur heeft.

    Allereerst hoeven de fronten niet per se vlak te zijn. Vreemde hoeken, panelen of randen kunnen bij folie het resultaat bemoeilijken. Daarnaast wordt folie altijd omgeplakt aan de randen, waardoor aan de binnenzijde een randje zichtbaar blijft. Bij spuiten is dit niet het geval. Hierbij spuiten we de fronten dubbelzijdig, waardoor ook aan de binnenkant de kleur volledig zichtbaar is.

    Ook laat de folie naarmate de tijd doorgaans los op verschillende plekken. Bij onze hoge kwaliteit lak blijft de lak altijd netjes zitten, waarbij het zorgt voor een kras- en slijtvaste laklaag. De kleuren blijven hen originele kleur vrijwel altijd behouden, en zijn zeer vriendelijk in onderhoud. Daarnaast is onze lak ook hittebestendig, waardoor in de buurt van de oven geen loslatende lak voor komt.

    Uit welke kleuren en afwerking kan ik kiezen?2024-03-18T13:11:14+00:00

    Wat betreft de afwerking is er de keuze uit mat, zijdeglans of structuur.

    De kleurkeuzes zijn praktisch eindeloos. Standaard werken wij met RAL, NCS, Farrow and Ball en bijvoorbeeld Little Greene. Daarnaast behoren de kleuren uit de Sikkens en PPG kleurwaaiers tot de mogelijkheden. De klant mag op basis van een kleurnummer de kleur doorgeven of bij ons in de showroom een kleur uitzoeken. Vraag gerust naar de mogelijkheden en we helpen je graag verder! Je kunt ook een afspraak inplannen in onze showroom voor een kleuradvies, en dan kijken we meteen mee naar welke afwerking het mooist is. Een afspraak inplannen kan HIER

    Hebben jullie een showroom?2024-03-18T13:07:37+00:00

    Op onze splinternieuwe locatie in Kelpen-Oler ontvangen wij je graag in onze showroom. Hier hebben wij ook kleurenwanden, waar verschillende stalen met kleuren zijn tentoongesteld. Wij hebben doorgaans keukens, meubels en binnendeuren in de spuiterij liggen die we natuurlijk altijd kunnen bekijken. Zo krijg je een goed beeld van onze werkwijze en kernwaardes.

    De showroom gebruiken we graag om kleuradviezen in te geven, omdat we hier beschikken over veel kleuropties. Daarnaast is de showroom een prettigere ruimte om in te overleggen! Heb je dus geen idee welke kleur mooi past bij jouw houten lichte vloer of heb je simpelweg advies nodig? Dan staan wij graag voor je klaar onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk mag je als klant ook zelf met een kleur komen, of een voorbeeld. Neem bijvoorbeeld een foto mee, of wellicht heb je een klapper die exact de kleur heeft die je graag wil! Alles mag en niets is te gek voor ons.

    Dus plan snel je afspraak HIER in. 

    Is er garantie op het spuitwerk?2024-01-02T08:34:38+00:00

    Wij hebben geen garantie document! Door een professionele aanpak en het gebruik van top kwaliteit producten kunnen we je verzekeren dat de lak niet meer los laat en je er jarenlang plezier van hebt.

    De lakken hebben een hoge slijt- en krasvastheid. Natuurlijk kun je hier wel een schade aan maken.
    Scherpe voorwerpen of stootschades kunnen zeker schade aanbrengen aan de lak. Omdat wij hier geen garantie op kunnen geven en een termijn stellen voor dergelijke zaken onmogelijk is kiezen wij er altijd voor om dit duidelijk vooraf te vermelden.

    Mocht je toch onverhoopt een schade maken aan je keuken, deur of radiator dan kun je dit (in de meeste gevallen) zelf bijwerken met een bijgeleverde lakstift. Mocht de schade te groot zijn of twijfel je over het zelf herstellen dan hebben we liever dat je ons een foto stuurt zodat we je kunnen voorzien van het beste advies. We kijken altijd samen naar de best passende oplossing.

    Wat spuiten jullie in de keuken op locatie?2024-01-02T08:35:38+00:00

    Wij spuiten de vaste delen van jouw keuken op locatie. Op deze manier heb je gegarandeerd je keuken in geheel dezelfde kleur. Onder vaste delen verstaan wij zaken welke niet gedemonteerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan zijwanden, de kopse kanten van de kasten en bijvoorbeeld de onderzijde van de bovenkasten.

    De keuken dient op de dag van het spuiten leeg te zijn. Zo kunnen wij mooi en netjes werken en aan het einde van de werken even met een doek door de keuken om het laatste stof op te vegen.
    De vloer wordt vakkundig afgeplakt en met folie worden wanden en bijvoorbeeld het plafond afgeplakt.

    Om je een goed beeld te geven van hoe dit werkt hebben wij een video gemaakt.

    Let’s get inspired!

    Let’s get inspired!

    Let’s get inspired!

    Ga naar de bovenkant